Thursday, December 23, 2010

DuGaAn2 TiMe nk BeLi TiKeT FiNaL PiaLa AFF SuZuKi

Td aku dgn kwn2 aku jusko ,zul ,belon g beli tiket kat stadium bukit jalil tuk final malysia lwn indonesia ahad nnti...alang2 ada kat kl ni kn apa salhnya sekali sekala g tgk bola kat stadium...bkn slalu malaysia dpt smpai ke final ni.

Pergi stadium td dh lewat petang dh..ingatkan tiket murah abez dh rupa2 nya tiket yg paling mahal yg sold out...tiket RM50 setel kena bedal suma..haha tp bgs la aku x nak la beli yg mahal pnya tiket yg biasa2 sudah janji dpt gak masuk stadium tgk bola..akhirnya aku dpt beli tiket berharga RM30 pnya.

hah ni la la tiket2 yg aku beli dgn kwn2 aku td ni
Nak kuar beli tiket ni pn ada liku2 yg perlu dilalui kot...haha mcm niat kuar nk beli tiket ni x diberkati lak..moto aku tiba2 wat hal mcm2..tiba2 je wayar meter yg disambung kat tayar 2 tercabut..aku x prasan lsng pn..slamat member balakng yg follow tegur..berhenti la kejap cabut wayar 2 dari biar terseret atas jalan raya..

Haha tp suma 2 x berhenti kat c2 je..sambung perjalanan nk g stadium..jalan punya jalan tetiba kwn aku yg follow dri blakang pecut dtg sebelah skali lg..haish pe benda lak la mamat ni aku dok kata dalam ati..tgk2 kwn aku ckp tayar blaakng lak kempis...aiiyooo dugaan abez nk p beli tiket ni ja..slamat ada stesen minyak pam jap tayar 2...slmat x pancit ke apa cuma angin kurang ja..pastu sambung jalan g stadium balik la..

video

Ni dia video kwn aku belon..pnya power boleh pomen2 motor aku cm2 je..serius terer gila mamat ni..pa2 benda pasal eletronik lg la dia power...tabik spring kat kau bELON..HEHE..

3 comments:

  1. pergh..
    ko folo aq senyap2 je en x tggl link..
    hoho..
    seb bek ade shyda..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. haha aku baru berkecimpung blog2 ni...x tahu menhau sgt la nawal..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...