Monday, January 24, 2011

DPT dwload lagi muvi2 bez ..OH YEAH!!!

Muvi2 yg bez yg kuar kat panggung time cuti bulan 12 aritu bnyk kot.,,tp malangnya kau x dpt g panggung tgk muvi2 2 suma...so bila dh masuk bulan 1 mn nk ada dh kat wayang kan..mmg berharap sgt2 tngu kuar kat tenet bleh aku dwload kn..

Salah satu muvi yg nk tgk sgt NARNIA 3..dapat gak dwload gmbr lawa citer ni..aku jenis x suka dwload gmbr2 muvi yg x lawa ni..nk tgk pon x puas..kuar ja gmbr yg lawa mmg cepat2 la dwload..haha..ni preview sket gmbr2 muvi narnia ni..
hah ni cover filem narnia ni 
 


Entah bez ke tidak citer dia x tahu la..tp pa2 pn layan je klaw bez bleh ramai2 share..sapa nk request la kat aku bleh ja nk bg link dwload...free ja x de kena pa2 sbb aku dwload pn free kn..haha
NI ada  beberapa horror muvi aku dh dwload...LET ME IN tajuk muvi dia..1 lagi muvi MY SOUL TO TAKE...satu muvi lg tajuk dia BRUCE LEE MY BROTHER







2 comments:

  1. ko pun start belog...ikut abg ar ni...

    ReplyDelete
  2. Br nk berkecimpung la...
    haha sapa lak abg aku ni???

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...